Startad 2018

Jerrys

 

Fiskesida

 

 

 


Billiga, handbundna flugor - bra erbjudande!


Är du i behov av flugor av hög kvalitet? Jag har alltid bundit mina egna flugor eftersom jag tycker det ger bäst resultat. Nu har jag ett stort antal fiskeflugor som jag inser att jag aldrig kommer att använda och tänker att det är bättre om de hamnar hos någon som har nytta av dem.


Oavsett vad för typ av flugfiske som du är intresserad av har jag förmodligen en passande fluga.De flesta flugorna är relativt nya och oanvända. Jag har runt 100 flugor till salu sammanlagt, allt från nymfer till gäddflugor med dubbelkrok. Priserna varierar förstås beroende på vad du är ute efter men ligger mellan 10 och 50 kronor för det mesta. Vill du köpa många flugor erbjuder jag kampanjpris! Det är inte gratis men jag kan lova att priserna är bra i förhållande till hur lång tid det tar att binda en kvalitetsfluga. Det förstår nog alla som provat själva. Jag har lagt mig på samma nivå som priset du får betala för en fabriksgjord fluga av samma typ 2019. Jag använder dessutom de bästa materialen som finns att få tag på.


Fyll i formuläret så skickar jag en prislista


Fyll i kontaktformuläret så skickar jag en prislista som även innehåller bilder på många flugor jag gjort. Är det något särskilt du är ute efter så svarar jag direkt om frågar online i formuläret. Beställer du nio flugor så får du den tionde gratis som en bonus.

 

Namn:
Email:
Meddelande:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YourCompany.Com © 2018 • Privacy Policy • Terms Of Use