Catering till studenten

Catering till studenten

Tjenare bloggen! I vanliga fall så brukar den här bloggen handla om fiske, men nu har jag lite andra planer som kommer i vägen för det. Min äldsta son tar nämligen studenten i början på nästa vecka så vi har fullt upp med att jaga catering och greja i trädgården. Jag och frugan har hållit på hela veckan med att försöka få upp partytältet och det har gått allt annat än smidig kan jag säga. Vi har nämligen slarvat bort pinnarna som ska hålla fast tältet i marken vilket innebär ett litet problem, speciellt om det blåser. Min första tanke var att dra ner några skruva men det funkade inte så bra, vilket inte är så konstigt med tanke på att man inte brukar skruva i en gräsmatta. För tillfället ligger det stenar som håller fast tältet någorlunda men det är ingen bra lösning direkt. Frugan skulle åka in till Lund idag för att se om hon kunde hitta några tältpinnar som passade, samtidigt som jag får stanna hemma och se om jag kan hitta någon god catering vi kan beställa. Vi trodde att vi var ute i god tid med planerande och allting men nu inser jag att vi är ute lite i sista minuten, med andra ord är det så som det brukar vara. Dock så har vi redan ordnat stolar och bord så den biten är avklarad samt att inbjudningskorten är skickade sen länge. Så det är bara den lilla detaljen med ett partytält och catering som återstår. Får vi inte tag i någon catering så får jag bege mig ut på en redig fisketur i helgen så att vi kan få lite käk. Skämt åsido, det här kommen nog ordna sig till slut ska ni se. Det är åtminstone sommar, vilket alltid är någonting. Ha en förträffligt fin dag allihopa!  


Kommentarer är stängda.